• 067 817 1717
  • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Фірмові вушка "Vepryk"

Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Свинячі вушка — популярна закуска до улюблених напоїв у багатьох куточках світу. У Чехії, Німеччині, балтійських, скандинавських, азіатських та інших країнах ви можете їх спробувати за унікальними рецептами.

У Vepryk теж є власний рецепт — фірмовий і особливий. Він відрізняється ідеально збалансованими смаками, завдяки чому наші вушка подобаються абсолютно всім!

Сьогодні шеф ресторації Борис Климюк  розкриває  секрети приготування фірмових вушок “Vepryk”  — спробуйте приготувати їх самостійно і поділіться враженнями.

Рецепт фірмових вушок “Vepryk”

Пам’ятайте, що важливий етап у процесі приготування — підготовка складових страви. Вуха потрібно ретельно вимити та обсмалити (це надає привабливий вигляд та неповторний смак у процесі приготування). Потім зачищаємо вушка перед маринуванням. 

Для маринаду змішуємо суміш перців, приправи до грилю, соєвий соус, мед, гострий свіжий перець, пиво темних сортів та невелику кількість води. Маринуємо 1-2 доби. 

Готуємо вушка при низьких температурах — до 80-90 градусах 3-4 години (в залежності від розміру продукту та ступеню готовності). 

Важливо не перетримати, хрящики повинні бути м’якими, консистенція м’якоті — соковита, не переварена. 

Готовий напівфабрикат охолодити і нарізати тонкою соломкою. 

Гарно розігріти пательню і обсмажити вушка у соусі “Теріякі”. Соус дає можливість карамелізувати продукт і додає солодкуватого соєвого присмаку з легкою гостринкою.  

Прикрашаємо страву морквою по-корейські, чіпсами або хлібними смаколиками — на ваш смак. 

В ресторації ми рекомендуємо куштувати вушка разом із фірмовим пивом “Vepryk”.


© 2021 ВЕПРИК. Ресторан, Трифазна мийка та детейлінг.